Передплата 2024 «Добра кухня»

Масове отруєння у Львові: кількість людей, які отруїлися у фаст-фуді зросла до 25

  • 16.07.2018, 11:40
  • 604

Зросла кількість отруєних серед відвідувачів фаст-фуду у центрі Львова. Наразі до медиків вже звернулися двадцять п’ять людей.

Про це повідомили у департаменті з питань цивільного захисту Львівської облдержадміністраці.

«На 20:30 15 липня всього по допомогу до медиків звернулися 25 осіб, серед яких — одна дитина. Дитина та ще одна людина перебувають на амбулаторному лікуванні, усіх інших госпіталізували», — повідомили у департаменті.

Нагадаємо, 13 липня у фаст-фуді в центрі Львова отруїлись 9 людей. Усі постраждалі харчувалися в закладі громадського харчування Tomash Kebab, який розташований на вул. Куліша, 10.

Спочатку повідомляли про дев'ятьох отруєних, однак вранці 14 липня департамент із питань цивільного захисту ЛОДА повідомив, що до медиків із симптомами отруєння звернулось 10 відвідувачів фаст-фуду.

Львівська поліція порушила кримінальне провадження за ч.1 ст. 325 (порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційним захворюванням та масовим отруєнням) К К України. Санкція статті передбачає штраф або арешт на строк до шести місяців або обмеження волі на строк до трьох років. Проводиться досудове розслідування.

Схожі новини