Передплата 2024 «Добра кухня»

На нагородженні призерів ЧС-2018 Путін залишив президентів Хорватії і Франції мокнути під дощем

  • 16.07.2018, 09:58
  • 1 102

Президент Росії Володимир Путін потрапив у ганебну ситуацію під час церемонії нагородження у фіналі чемпіонату світу з футболу 2018 року, в якому Франція здолала Хорватію.

Буквально з початком вручення нагород учасникам матчу в Москві почалась сильна злива. Через кілька хвилин голові Кремля принесли парасольку, під яким той ховався від стихії. При цьому інші почесні гості продовжували мокнути під дощем. Президентам Франції Еммануелю Макрону і Хорватії Колінді Грабар-Кітарович парасолі винесли вже тоді, коли вони вже повністю промокли, пише OBOZREVATEL.

Користувачі Twitter відзначили хамську поведінку Путіна.

«Вражаюча сцена: президенти Хорватії і Франції як прості смертні під дощем обіймають футболістів і тільки Путін з охоронцем і парасолькою», «Блін, ну Путін, ну як так?! Парасольку треба було дамі віддати!», «Путін навіть тут зганьбився, всі стоять під дощем і тільки цей цукровий!», «А над жінкою не можна парасольку відкрити. Путін же цукровий», «Капець соромно. Жінці останньої парасольку принесли. Головне Путін не промок», — обурилися користувачі соцмережі.

Нагадаємо, як писав «ВЗ» у фіналі чемпіонату світу з футболу французи у видовищному поєдинку здолали хорватів з рахунком 4:2 та вдруге у своїй історії стали чемпіонами світу.

Схожі новини