Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

ФІФА покарала хорватів ще за випитий під час матчу Red Bull?

Виглядає, що світова федерація вирішила помститися балканцям

ФІФА є дуже «щедрою», коли йдеться про покарання національних федерацій і футболістів. Хорвати вкотре переконалися у тому, що значить потрапити у приціл цих «фахівців». Цього разу півфіналістам ЧС-2018 доведеться заплатити за вчинок Деяна Ловрена.

Mundial — це не тільки спортивна, а й маркетингова подія. Російський турнір супроводжується рекламою брендів, які спонсорують найбільшу футбольну події у світі. Доставляють напої учасникам ЧС-2018 Coca-Cola та її Powerade. Під час зустрічей гравці вживають напої з пляшок, помаркованих американським брендом. Мабуть, Деян Ловрен забув про це, і під час матчу 1/8 фіналу з Данією попивав собі з банки Red Bull. А тепер національна федерація заплатить за це 70 тисяч швейцарських франків.

ФІФА вирішила вбити двох зайців і покарати ще й Данієля Субашича. Хорватський воротар, який став героєм серії пенальті з Данією, після гри показав футболку з фотографією Хрвоє Кустіка, свого колеги-голкіпера, який помер 10 років тому. Кустік був футболістом і другом Субашича. Він загинув після того, як він вдарився головою об бетонну стіну з рекламним щитом за два метри від краю поля. ФІФА ж не схвалює такі прояви приватних стосунків.

Схожі новини