Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Хочу бути щасливою. Міла Куніс розповіла про стосунки з Ештоном Катчером

  • 09.07.2018, 20:51
  • 1 230

Голлівудська актриса українського походження Міла Куніс стала головною героїнею серпневого номера журналу Cosmopolitan.

34-річна зірка знялася в новій фотосесії, а також у відвертій бесіді з виданнямпрокоментувала чутки про розлучення з Ештоном Катчером, третю вагітність і розкритикувала американські таблоїди.

«Я намагаюся не читати про себе. Я дійсно не знаю, що вони пишуть про мене… крім того, що я кожен рік вагітна і, що ми з чоловіком регулярно розлучаємося. Цю інформацію я дізнаюся, прогулюючись по продуктовому магазину і виявляючи обкладинки таблоїдів зі своєю фотографією. Єдине, що мене дуже сильно засмучує, що через цю неправдиву інформацію нервують мої батьки. Коли я була вагітна, таблоїди написали, що мене екстрено госпіталізували в лікарню з передчасними пологами. Я не можу передати, скільки стресу зазнала тоді моя сім'я», — говорить актриса.

Куніс також зізналася, що ніколи не мріяла про багато речей і звикла задовольнятися малим:

«Три дні тому я сіла і всерйоз задумалася, яка ж моя мрія на найближчі п'ять років. І дуже швидко я зрозуміла, що не вмію мріяти про щось масштабне. Це привело мене до думки — „Чорт, яка ж моя найбільша мрія?“. Я просто хочу бути щасливою. Я знаю, що це звучить занадто просто, але я хочу продовжувати вчитися і кидати виклик, в тому числі кидати виклик моєму партнерові. Мені здається це і є той шлях, який повинен привести до певного успіху», — говорить актриса.

Відзначимо, відносини Куніс і її партнера по серіалу Шоу 70-х почалися в квітні 2012 року. Через два роки у пари народилася дочка Уайетт Ізабель, а в листопаді 2016 року вони вдруге стали батьками — у них народився син Дмитро. Західні ЗМІ регулярно повідомляють про проблеми у відносинах зоряного подружжя, однак Куніс і Катчер їх спростовують, наполягаючи, що не планують розлучатися.

Схожі новини