Передплата 2024 «Добра кухня»

У Харкові загорілась багатоповерхівка, більше 80 осіб евакуювали

  • 07.07.2018, 11:17
  • 755

У Харкові, у ніч на 7 липня, у п’ятиповерховому житловому будинку за адресою: Індустріальний район, проспект Олександрівський, 87, евакуйовано 85 мешканців будинку.

Про це УНН повідомили у прес-службі ДСНС.

За інформацією рятувальників, по прибуттю до місця пожежі було встановлено, що горить хол та коридор на 4-му поверсі п’ятиповерхового будинку коридорного типу. Площа пожежі склала близько 80 кв.м. Мешканці квартир на 4-му поверсі не могли самостійно покинути власні помешкання та з вікон просили про допомогу.

«Бойові розрахунки рятувальників відразу були розподілені для рятування мешканців будинку по сходовій клітині та з вікон по автодрабинах, а також для гасіння осередку пожежі. Всього особовим складом підрозділів ДСНС було врятовано 24 людини з них 2 дітей, а також евакуйовано 85 мешканців будинку. Загиблих та потерпілих не було», — йдеться у повідомленні.

О 04:16 пожежу було локалізовано, а о 04:18 повністю ліквідовано. Всього до ліквідації пожежі було задіяно 12 одиниць пожежно-рятувальної техніки та 50 чоловік особового складу ДСНС.

Ймовірна причина пожежі — коротке замкнення електродроту побутової техніки. Збитки встановлюються.

Схожі новини