Передплата 2024 ВЗ

У Британії поліція підозрює медсестру у вбивстві 17 немовлят

  • 04.07.2018, 09:13
  • 624

Британська поліція у вівторок заарештувала медичну сестру в госпіталі Графиня Честер в Честері за підозрою у вбивстві восьми дітей і наміру позбавити життя шістьох інших в пологовому будинку на північному заході Англії.

Про це повідомляє DT.UA.

Згідно з повідомленням, розслідування розпочалося більше року тому, після того, як у відділенні патології новонароджених та недоношених дітей збільшилася смертність без явних причин. Медперсонал звернувся в поліцію із заявою, щоб «виключити неприродні причини смерті» у відділенні, інформує AP.

Поліція Честера розслідує смерть 17 немовлят і 15 випадків «несмертельних колапсів» у відділенні в період з березня 2015 року по липень 2016 року. Після смертельних випадків в лікарні відмовилися приймати жінок до 32 тижнів вагітності, перевівши майбутніх матерів в інші лікарні.

Раніше повідомлялося про те, що в приватному дитячому таборі Переяслав-Хмельницького району Київської області отруїлися дванадцятеро дітей, одна дитина впала в кому. Держпродспоживслужба взяла проби їжі, якою годують дітей у таборі, а вже сьогодні проводяться посіви у дітей, які постраждали.

Схожі новини

Популярне за добу

Популярне за тиждень