Передплата 2024 «Добре здоров’я»

У Львові внаслідок отруєння чадним газом померла іноземна туристка

  • 03.07.2018, 13:28
  • 645

Як попередньо встановили медики, смерть дівчини настала внаслідок отруєння чадним газом.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

Вчора, 2 липня близько 15.00 на оперативну лінію 102 до поліції надійшло повідомлення про те, що в одній з квартир на вулиці Клепарівській у Львові померла 22-річна іноземка, котра приїхала у Львів з туристичною метою. Тіло дівчини було виявлене у ванній кімнаті.

Також у помешканні було виявлено знайомого померлої — 21-річного іноземця, з котрим вони подорожували та разом винаймали помешкання. З діагнозом «отруєння чадним газом» хлопець був госпіталізований в одну з львівських лікарень.

На місці події працювала слідчо-оперативна група. Тілесних ушкоджень на тілі дівчини виявлено не було. Як попередньо встановили медики, смерть настала внаслідок отруєння чадним газом.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 270 (порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки) К К України. Санкція статті передбачає покарання — позбавлення волі на строк від трьох до восьми років. Призначено ряд експертиз, зокрема й судово-медичну, під час якої буде встановлено причину смерті дівчини. Проводиться досудове розслідування.

Схожі новини