Передплата 2024 «Добрий господар»

У Львові водій вигнав з маршрутки дівчину-сироту

  • 02.07.2018, 17:28
  • 1 260

Сьогодні, 2 липня, водій львівської маршрутки № 39 відмовився безкоштовно перевозити дитину-сироту та вигнав її з автобуса.

Обурені свавільною поведінкою водія пасажири повідомили про інцидент на сторінку Гарячої лінії міста у Facebook та просять покарати водія.

«Сьогодні 2 липня 2018 року приблизно о 08.30 водій маршруту № 39 номерні знаки ВС 1972 АА вигнав із транспортного засобу дівчину-сироту, яка представила єдиний квиток, що надає право на безоплатний проїзд. Окрім цього, і пасажирів із посвідченням багатодітної сім`ї. Поводив себе не адекватно. Прошу розібратись із „горе водієм“», — написала очевидиця Галина Чорна у на сторінці Гарячої лінії міста.

Як повідомив в.о. начальника управління транспорту ЛМР Ігор Собенко, управління скерувало запит до ТзОВ «Фіакр Львів» щодо інциденту, який трапився за участю водія маршрутки № 39.

«Ми скерували запит приватному перевізнику ТзОВ „Фіакр Львів“ щодо інформації, яку прочитали в ЗМІ, про те що водій маршруту № 39 вигнав з автобуса дівчину-сироту. Просимо перевізника з’ясувати деталі події, отримати пояснення у водія, та в разі провини водія, притягти його до відповідальності», — повідомив Ігор Собенко.

Схожі новини