Передплата 2024 «Добра кухня»

У Сумах молодики справляли природні потреби на пам’ятник Героям Майдану

  • 29.06.2018, 19:37
  • 1 059

Уночі проти 29 червня два молодих чоловіки вирішили справити нужду на пам’ятний знак Героям Майдану. Сталося у це у сквері Героїв Небесної Сотні у Сумах.

Як повідомляє прес-служба Нацполіції у Сумській області, такі дії хуліганів помітив патруль поліції, що проїжджав повз.

Близько другої години ночі проїжджаючий вулицею наряд патрульної поліції помітив як двоє молодих людей у Сквері Героїв Небесної сотні справляють природні потреби на встановлений там пам’ятний знак Героям Майдану. Побачивши працівників поліції ті почали тікати. Та патрульні виявились спритнішими. Хлопців затримали. Один з них намагався позбутися свого мобільного телефону. В подальшому на ньому виявили запис, який слідчі вже долучили до кримінального провадження. На ньому правопорушники фільмували «весь процес» своїх протиправних дій.

Вандалами виявилися жителі Чернігівської області, випускники сумських навчальних закладів.

Їм оголошено про підозру за ч.2ст. 296 Кримінального Кодексу України «Хуліганство» — грубе порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжується особливою зухвалістю чи винятковим цинізмом. Правоохоронці звернулись до суду із клопотанням про обрання запобіжного заходу затриманим у вигляді домашнього арешту. З гідно з чинним законодавством їм загрожує обмеження волі на строк до 5 років, або позбавленням волі на строк до 4 років.

Схожі новини