Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Поблизу Львова в ДТП потрапив іноземний дипломат

  • 28.06.2018, 12:10
  • 865

Посол Швейцарії в Україні Гійом Шойрер потрапив в ДТП біля села Банюнин Кам’янка-Буського району.

Про це на своїй сторінці у Facebook написала журналіст Вікторія Балицька.

«Вчора в 19:40 відбулося зіткнення трьох авто: авто посла Вольво (сам був за кермом), Чері Амулет та Фольксваген Транспортер. Тілесні ушкодження у водія Фольксвагена, пасажирів Чері в пасажирки Вольво. Попередньо травми у в всіх легкі. Посол цілий. Усі тверезі. Машини побиті», — написала журналістка.

Водночас, у департаменті цивільного захисту населення Львівської ОДА підтвердили про масштабне ДТП за участю трьох машин та водія, однієї з них, іноземця.

«На автодорозі М-06 Київ-Чоп 507 км, у Кам’янка — Бузькому районі неподалік с. Дідилів, водій (громадянин Швейцарії), 1963 року народження, керуючи автомобілем Volvo СХ60, рухаючись з м. Київ в напрямку м. Львова, виїхав на смугу зустрічного руху де здійснив зіткнення з автомобілем „Фольксваген Т4“ під керуванням жителя с. Гаї-Дітковецькі Бродівського району, 1975 року народження та автомобілем „Чері Амулет“, під керуванням жителя м. Львів, 1965 року народження. Внаслідок ДТП отримали травми три водії та три пасажири, а саме:
— пасажир автомобіля Volvo, 1969 року народження, проживає в м. Київ, госпіталізована в першу хірургію ЛШМД м. Львова;
— водій автомобіля Volkswagen Т4, госпіталізований в Буську ЦРЛ;
— пасажир автомобіля Chery, 1969 року народження, проживає м. Львів, після огляду та надання медичної допомоги відпущена додому;
— пасажир автомобіля Chery, 2007 року народження, проживає м. Львів (дитина), після огляду та надання медичної допомоги відпущена додому;
— водій автомобіля Volvo, після огляду та надання медичної допомоги в МТП-3 відпущений додому;
— водій автомобіля Chery, після огляду та надання медичної допомоги в МТП-3 відпущений додому.
Обставини події встановлюються», — йдеться у повідомленні.

Схожі новини