Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Головний тренер збірної Німеччини прокоментував її сенсаційний виліт з ЧС-2018

  • 28.06.2018, 10:58
  • 837

Головний тренер збірної Німеччини Йоахім Льов висловився з приводу вильоту його команди після поразки від Південної Кореї з ЧС-2018, де та виступала в ролі діючого чемпіона світу.

Наставник зізнався, що в роздягальні стояла гробова тиша й повне розчарування, повідомляє nv.ua. Разом із тим, він привітав суперника з перемогою та визнав, що німецька команда не заслуговувала вийти з групи.

За словами тренера, збірній не вистачило легкості, хоча він переконаний, що під час підготовки до мундіалю все було зроблено правильно. Наставник «Бундестіму» зазначив, що відповідальність за результат лежить на ньому.

«Чи буду я далі очолювати команду? Поки не можу відповісти на це питання», — додав Льов.

Спеціаліст очолив збірну Німеччини влітку 2006 року. Під його керівництвом національна команда стала чемпіоном світу в 2014 році, а також фіналістом Євро-2008 та бронзовим призером ЧС-2010.

Pбірна Німеччини програла команді Південної Кореї в третьому турі чемпіонату світу-2018 і сенсаційно залишила турнір. «Бундестім» став четвертим поспіль чинним чемпіоном світу з Європи, який після перемоги на мундіалі через чотири роки вилетів із турніру на груповому етапі.

Схожі новини