Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Вулицями Чугуєва розгулював голий чоловік: у ЗСУ проводять перевірку

  • 26.06.2018, 09:58
  • 1 257

У Харківській області в місті Чугуїв вулицею, розгулював оголений чоловік.

За попередніми даними він може бути військовослужбовцем, про це передає NewsRoom.

За словами очевидців, він почав приставати до дівчат підліткового віку, які сиділи на лавочці, за що молоді люди були готові його побити. Чоловіка врятували перехожі, пізніше його передали правоохоронцям.

Повідомляється, що затриманий є військовослужбовцем 54-ї бригади ЗСУ. У Міноборони повідомили, що з цього приводу проводиться службове розслідування. У відомстві зазначили, в разі підтвердження інформації, що порушник має відношення до бригади, він буде звільнений з частини незважаючи на його заслуги.

Прес-офіцер Міноборони Дмитро Горбунов зазначив, що 54-я бригада повернулася із зони операції Об’єднаних сил і знаходиться в Харківській області, де відновлює боєздатність.

У відділі комунікації Г У Нацполіціі в Харківській області також підтвердили факт інциденту. За попередньою інформацією правоохоронців, чоловік перебував у стані алкогольного сп'яніння і після затримання його передали медикам, які надали йому необхідну допомогу. Інформацію про подію внесли в Журнал єдиного обліку правопорушень.

Схожі новини