Передплата 2024 «Добра кухня»

ЧС-2018: на базі збірної Росії з футболу сталося вбивство

  • 25.06.2018, 16:54
  • 667

На базі в Новогорську, де готується до матчів чемпіонату світу-2018 збірна Росії, сталося вбивство.

Про це повідомляє «Сьогодні» з посилання на російські ЗМІ.

Злочинцем є 28-річний офіціант з України, який працював на базі в ресторані. Молодик ударив ножем у живіт 55-річного кухаря в підсобному приміщенні, після чого потерпілий помер.

Як стало відомо «МК», загиблий 55-річний Сергій був запрошеним кухарем — адміністрація ресторану в зв'язку з великим навантаженням в період чемпіонату залучила чоловіка для роботи на кухні на один день. Він заступив о 8.00, а о 20.00 мав звільнитися. Але піти додому йому не судилося.

Близько 14.00 у Сергія виник конфлікт з офіціантом — 28-річним Дмитром. Той теж був новеньким співробітником — до вбивства відпрацював два дні на випробувальному терміні.

За словами адміністраторів, Дмитро благав, щоб його взяли на роботу, так як у нього на утриманні дружина на п'ятому місяці вагітності. Як професіонал, чоловік сподобався ресторанним працівникам, з ним вирішили укласти договір. Ніхто не припускав, що він може скоїти злочин.

За словами колег, незадовго до вбивства Дмитро по телефону спілкувався з дружиною. Розмова, судячи з усього, була непростою — чоловік розмовляв на вулиці впродовж двох годин.

Весь цей час Сергій фактично виконував його роботу. Напевно, це і послужило відправною точкою спору — швидше за все, кухар дорікнув офіціанта, що той ухиляється.

На загальну біду в той момент інші співробітники ресторану були зайняті гостями, і на кухні чоловіки залишилися удвох. Слідчі встановили: Дмитро бив Сергія ножами для сервіровок і буквально поколов опонента. Стікаючи кров'ю, кухар вибіг до зали, потім в хол, тут впав замертво.

Збірна Росії зараз перебуває у Самарі, де їй належить провести матч третього туру групового етапу чемпіонату світу-2018 з командою Уругваю. Зустріч відбудеться 25 червня і розпочнеться о 17:00 за київським часом.

Схожі новини