Передплата 2024 «Добре здоров’я»

У Колумбії загадково загинув телеведучий із Putin Team: що про це відомо

  • 21.06.2018, 09:16
  • 786

Шоумен і ведучий Андрій Бородін недавно був знайдений мертвим у готелі Колумбії.

Про його смерть в Instagram повідомив стиліст Сергій Звєрєв.

«Так, це так, Андрій загинув. Помер від удару по голові в готелі Колумбії, особливо нічого невідомо. Сергій раніше спілкувався з ним, він допомагав іноді на концертах. Точно не знаю, що він там робив, ніби як відпочивав. Знайомі сказали, що тіло ще там. Мама Андрія виїхала за ним», — цитує його прес-секретаря Світлану «Старх «.

За словами знайомого шоумена, останнім часом він перебував у важкій депресії, якій сприяли проблеми у бізнесі.

«В один прекрасний момент щось пішло не так. Почали кидати його партнери. Він взяв і полетів у Колумбію», — повідомило джерело.

За словами цієї людини, в листуванні друзі марно намагалися змусити його повернутися в Росію, однак той перестав виходити на зв'язок. «Він спеціально себе занапастив», — стверджує друг загиблого.

Посольство Росії в Колумбії підтвердило його смерть. За даними дипломатів, тіло було виявлено ще в кінці травня в замкненому номері в готелі Медельїна. Однак, родичам нібито повідомили тільки зараз.

«За даними поліції, ніякого криміналу там немає, це була ненасильницька смерть», — заявив прес-секретар російського посольства Євген Наумов.

Точний вік ведучого невідомий. Друзі кажуть, що йому не було 25 років.

Цікавим фактом у його біографії є ​​те, що він був затятим шанувальником політики нинішнього президента Р Ф Володимира Путіна і навіть вступив у Putin Team.

Схожі новини