Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Стрілянина на фестивалі у США: 20 постраждалих, 13-річний підліток у критичному стані

  • 17.06.2018, 18:15
  • 655

У результаті стрілянини на фестивалі мистецтв Art All Night в американському місті Трентоні (штат Нью-Джерсі) 20 осіб отримали поранення.

Як повідомляє nv.ua з посиланням на телеканал Fox News, інцидент стався близько 2:45 за місцевим часом (09:45 за київським).

За словами очевидців, на одному з майданчиків фестивалю сталася бійка, після чого почалася стрілянина.

Постраждалих у результаті стрілянини доставили в місцеві лікарні, розповів прокурор округу Мерсер Анджело Онофрі. Він уточнив, що стан чотирьох постраждалих оцінюють як критичний, один з поранених, 13-річний підліток, перебуває у вкрай критичному стані.

Правоохоронні органи підозрюють в причетності до стрілянини щонайменше двох чоловіків. Одного з них затримали і доставили у поліцію. Другий підозрюваний загинув. Окружний прокурор повідомив, що зараз з'ясовується, чи був загиблий застрелений співробітниками поліції або кимось іншим із присутніх на фестивалі. Онофрі додав, що зброю тих, хто стріляв, знайшли на місці події.

Щорічний фестиваль Art All Night show проходить в районі міського ринку Роблінг і зазвичай збирає тисячі відвідувачів. Організатори фестивалю висловили співчуття всім постраждалим та їхнім близьким і скасували заплановані на неділю заходи.

Схожі новини