Передплата 2024 «Добра кухня»

«Бодрый дядя»: що відомо про оголеного чоловіка, який показав «новий курс» Тимошенко

  • 15.06.2018, 20:28
  • 1 317

Максим Валерійович Яригін — так, за інформацією ЗМІ, звати молодика, який 15 червня вибіг на сцену до Юлії Тимошенко з квітами та напівоголився.

Про це повідомляє ТСН.

Політик проводила форум «Новий курс України» й розповідала своє бачення подальшого розвитку держави, як раптом перед нею з'явився хлопець і зняв футболку.

На його спині була намальована червона стрілка, яка прямувала донизу. Таким чином Максим вирішив продемонструвати, куди, на його думку, прямує «новий курс» Тимошенко.

У коментарі ЗМІ він потім пояснив, що не задоволений діями політика. Запевнив, що зробив це з власної ініціативи і його «не підсилали».

Яригіна вдалося знайти у Facebook — на ньому він зареєстрований під іменем «Бодрый дядя».

У соцмережі хлопець постив фото з подорожей до екзотичних країн та вечірок у Києві.

На порталі з пошуку роботи розміщене нібито його резюме. Згідно з ним, Максим наразі готовий працювати за 7 тисяч на таких позиціях як «керівник», «модель», «бухгалтер».

У графі «досвід роботи» він вказав, що працював касиром-продавцем та продавцем-консультантом, заступником керівника в інтернет-магазині, редактором сайту тощо. Закінчив Яригін Національний університет податкової служби за бухгалтерським фахом."Вільно" розмовляє російською та «нормально» — українською. Наголошує на тому, що не має поганих звичок. Займається плаванням, боротьбою, катається на велосипеді та роликах. Один рік навчався у модельній школі «Ангел».

Поки «цілеспрямований та пунктуальний» хлопець шукає роботу, на нього вже звернули увагу в соцмережах і жартома називають «технологією Банкової».

Схожі новини