Передплата 2024 ВЗ

Вночі у Бориславі зарізали 33-річного чоловіка

  • 15.06.2018, 10:38
  • 827

Вночі на 15 червня у Бориславі чоловікові завдали ножові поранення. Він помер у реанімації.

Про це ZAXID.NET повідомила речниця Г У Нацполіції Львівщини Світлана Добровольська.

За її словами, вночі на лінію «102 «зателефонували медики Бориславської центрільної міської лікарні та повідомили, що до них доставили чоловіка із колото-різаними ранами поперека і спини. Не зважаючи на спроби лікарів врятувати чоловіка, він помер у реанімаційному відділенні.

Загиблий — 33-річний мешканець Борислава. За цим фактом порушили провадження за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) ККУ. Санкція статті передбачає від 7 до 15 років ув'язнення.

Проводиться досудове розслідування, працівники поліції встановлюють особи зловмисників, причетних до скоєння цього злочину.

Схожі новини

Читайте також

26.01.2024

Ніхто в Бориславі такого укриття не має

Історія ця почалась ще торік. Ставши переможцем оголошеного Благодійним фондом «Посмішка ЮА» конкурсу за правилами проєкту «Реагування на надзвичайні ситуації для задоволення основних потреб та потреб захисту постраждалих від конфлікту та переміщених дітей і їхніх сімей в Україні» Бориславський ЗЗСО № 3 єдиний на Дрогобиччині отримав фінансування на проведення комплексного ремонту свого укриття. Орієнтовна вартість проєкту — 1 млн 800 тис. грн