Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Тому що люблять: дослідження виявило несподівану причину жіночих зрад

  • 14.06.2018, 20:33
  • 606

В ході нового глобального дослідження вчені університету штату Міссурі визначили ключову причину жіночих зрад.

Згідно твердженням професора Алісії Уокер, яка разом з колегами протягом року опитувала невірних дружин і оприлюднила результати свого дослідження в новій книзі The Secret Lives of Cheating Wives (Таємне життя невірних дружин), жінки зраджують своїм чоловікам у прагненні врятувати шлюб.

Про це повідомляє nv.ua з посиланням на Independent.

У дослідженні Уокер брали участь жінки у віці від 24 до 65 років, які зраджували своїм чоловікам і були активними користувачами сайту знайомств Ashley Madison для пошуку партнера для подружньої зради. Опитування показало, що в більшості випадків на зраду жінок штовхає любов до свого чоловіка і бажання уникнути розлучення шляхом задоволення своїх сексуальних потреб.

«Більше, ніж половина опитаних мною жінок зізналася, що в їх відносинах з чоловіком їм не вистачає сексу або вони не відчувають оргазму, в результаті чого шукають пристрасть „на стороні“. Також мені вдалося з'ясувати, що більшість з невірних дружин не хочуть розлучатися зі своїми чоловіками і стверджують, що люблять їх», — зазначила Уокер.

Автор дослідження також додала, що це відкриття стало для неї повною несподіванкою.

«Для них це було не спонтанне рішення. Вони перебували в пошуку оргазму, а не партнера для життя. Вони робили це, щоб зберегти, а не зруйнувати свій шлюб. Таким чином, можна констатувати, що всі ці жінки хотіли задовольнити виключно свої фізичні потреби і отримати те, що їм не може дати їх чоловік», — підсумувала вона.

Крім того, жінки, що брали участь в дослідженні, висловили думку, що після зради вони стали добрішими дружинами і матерями, ніж до подружньої невірності. Вони також були переконані в тому, що зрада дозволила їм захистити і зберегти їх шлюб.

Схожі новини