Передплата 2024 «Добра кухня»

«Своїх повинні народжувати»: росіянок закликали не вступати в інтимні стосунки з вболівальниками ЧС-2018

  • 14.06.2018, 18:25
  • 489

Росіянок закликали відмовитися від інтимної близькості з іноземними футбольними вболівальниками, які відвідають Росію під час Чемпіонату світу з футболу-2018.

«Навіть якщо одружуються, відвозять, потім вона не знає, як звідти (повернутися). Потім ходять до мене в комітет такі, плачуть дівчинки, що дитину відвезли, забрали і так далі», — цитує голову комітету Держдуми з питань сім'ї, жінок і дітей Тамару Плетньову в інтерв'ю радіостанції Говорить Москва, передає nv.ua.

Депутат Держдуми Р Ф послалася на велику кількість матерів-одиначок, які нібито залишилися після Літніх Олімпійських ігор 1980 року в Москві.

«Ці діти потім страждають і страждали, ще з часів радянської влади. Добре, якщо ще однієї раси, а якщо іншої раси, то зовсім. Ми своїх дітей повинні народжувати. Я не націоналіст, але тим не менше», — сказала Плетньова.

Чемпіонат світу з футболу 2018 року проходить в Росії з 14 червня по 15 липня. Мундіаль вперше проводиться в Росії і в Східній Європі в цілому.

Правозахисна організація Amnesty International застерегла світових політиків від приїзду в Росію на Чемпіонат світу з футболу, оскільки Москва може використовувати такі візити в пропагандистських цілях.

Представник України в гуманітарній підгрупі тристоронньої контактної групи Ірина Геращенко заявила, що 5 тисяч українців придбали квитки на Чемпіонат світу з футболу-2018, незважаючи на політичну ситуацію.

У четвер, 14 червня, біля посольства Російської Федерації в Києві пройшла акція з вимогою бойкотувати Чемпіонат світу-2018 з футболу.

Схожі новини