Передплата 2024 «Добрий господар»

У Савченко обурені тим, що слідчі приховують висновки детектора брехні, який пройшла Надія

  • 03.06.2018, 09:00
  • 634

Тоді поліграфологи обіцяли нам результати через два дні після процедури, однак висновків експертів досі немає, — заявила Віра Савченко.

Народний депутат Надія Савченко, яка третій місяць перебуває у СІЗО, днями вже вдруге перервала голодування для того, щоб пройти поліграф. За словами Віри Савченко, сестри і помічниці нардепа, результатів попередньої експертизи ані вона, ані Надія так і не побачили. Про це Віра Савченко розповіла в інтерв’ю «Главкому».

«Тоді поліграфологи обіцяли нам результати через два дні після процедури, однак висновків експертів досі немає. На усі запитання про те, чи хотіла Надія захопити владу, відповіді „ні“ — і прилад показує, що це правда. У них не складається картинка, немає чого підшивати до справи», — заявила Савченко. етектор

Вона також поскаржилася, що їм досі не надали результати перевірки.

«Я регулярно зверталась до слідчого із цим запитанням, його відповідь: „Мені теж не дали“. Коли почала сильно перейматися і добиватися, мені сказали: „Ви не є учасником процесу, ми не повинні давати вам результат“. Крім того, практика показує, що наш лже-прокурор (генпрокурор Юрій Луценко, — ред) завжди хизується результатами, коли вони на його користь. А тут мовчить», — зазначила сестра Надії Савченко.

Схожі новини