Передплата 2024 ВЗ

Підліток, якого у Києві збив поліцейський автомобіль перебуває у важкому стані

  • 01.06.2018, 18:15
  • 559

13-річного хлопця, якого в Києві на вулиці Григоренка збив поліцейський автомобіль, двічі прооперували, він перебуває в реанімації.

Про це повідомив телеканал «112 Україна» з посиланням на головного лікаря Охматдиту Юрія Довбню, передає Українська правда.

«Медики стабілізували стан 13-річного хлопчика, якого вчора вечері збив поліцейський автомобіль на столичних Позняках», — сказав ведучий.

Підліток на велосипеді перетинав дорогу на пішохідному переході — і на нього на швидкості налетіла поліцейська машина, яка нібито виконувала спецзавдання.

Із множинними переломами та черепно-мозковою травмою підлітка доставили в Охматдит.

Його оперували майже всю ніч, розповів заступник головного лікаря Юрій Довбня.

«Хірурги наклали зовнішні фіксатори на гомілку та плече. Щодо травми голови — оперативне втручання поки що не потрібне», — переповів ведучий телеканалу.

Потерпілий у реанімації, його стан стабільно важкий.

Підозрюваному інкримінують порушення правил безпеки дорожнього руху. Після ДТП, аби не було самосуду від місцевих мешканців, поліцейські пересадили колегу в своє авто.

Ввечері 31 травня у Києві машина МВС, яка виконувала спецзавдання, збила неповнолітнього велосипедиста. Одразу за цією машиною біля місця події прослідував кортеж президента Петра Порошенка.

В Адміністрації президента заперечують, що авто МВС входило у сам кортеж. Однак джерела УП у правоохоронних органах стверджують, що велосипедиста збило передове авто супроводу, яке слідувало перед кортежем президента.

Схожі новини