Передплата 2024 ВЗ

У Львівській області затримали двох поліцейських за сутенерство та хабарництво

  • 01.06.2018, 15:55
  • 795

У Львові викрили співробітника батальйону спецпризначення поліції у сутенерстві. Він систематично не виходив на роботу, за що платив одному із своїх керівників.

Про це повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

«Прокуратурою Львівської області за оперативного супроводу працівників служби безпеки та Департаменту внутрішньої безпеки у Львівській області 29 травня 2018 року, викрито працівника Батальйону поліції особливого призначення Головного управління Нацполіції у Львівській області, який займався сутенерством.

За цим фактом зловмиснику повідомлено про підозру за ч.2 ст. 303 К К України (сутенерство).

Водночас встановлено, що вказаний працівник систематично не виходив на роботу, а за укриття такого факту надавав неправомірну вигоду одному із своїх керівників.

Так, 30 травня 2018 року, о 23:45 год у м. Львові, в порядку ст. 208 КПК України, вказаного керівника під час безпосереднього отримання ним неправомірної вигоди у сумі 6500 гривень від підлеглого працівника затримано за підозрою у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст. 368 К К України (прийняття пропозиції, обіцянки або надання неправомірної вигоди службовою особою).

31 травня, чоловіку повідомлено про підозру, на даний час вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.

Водночас в ході проведення досудового розслідування встановлено ще декількох працівників, які систематично не здійснюють вихід на роботу та у встановленому законом порядку не виконують свої службові обов’язки за що надають неправомірну вигоду своєму командиру.

На даний час вказаний факт перевіряється органом досудового розслідування. Тривають першочергові слідчі дії, — йдеться у повідомленні прокуратури.

Схожі новини