Передплата 2024 «Добрий господар»

Бойовики в окупованому Донецьку цілу ніч переганяли техніку, — соцмережі

  • 31.05.2018, 11:47
  • 629

Ніч на 31 травня 2018 року для мешканців окупованого Донецька виявилася неспокійною. Особливо для жителів центральних районів.

Місцеві жителі чули, як з періодичністю в 5−10 хвилин проїжджали колони військової техніки. Про це повідомляють місцеві жителі в соціальних мережах, передає УНІАН.

«Щось усю ніч по Бакинських роз'їжджала техніка. Начебто тихо, а техніку ганяють», — повідомляють місцеві жителі.

«В Мінську домовилися про відвід — тепер назад всю техніку погнали», — пишуть очевидці в соціальних мережах. «По Розі близько 2 годин ночі пройшла купа військової техніки. Напевно з РФ прийшла допомога? Темно було, але танки і гради точно розглянула», — повідомляє мешканка Донецька.

З чим пов'язані ці переміщення поки залишається загадкою, але місцеві жителі окупованого Донецька припускають, що слід чекати загострення ситуації. «Вони підписали в Мінську чергові рожеві домовленості, а ситуація не змінилася, як обстрілювали — так і продовжують обстрілювати прифронтові міста. Чує моє серце, що буде загострення ситуації. Мого чоловіка товариш військовий, так його на казармений режим в терміновому порядку перевели після звільнення», — повідомляє мешканка Донецька.

Схожі новини