Передплата 2024 «Добре здоров’я»

У Львові у неділю громадський транспорт курсуватиме за зміненими маршрутами

  • 29.05.2018, 19:19
  • 621

Під час перегонів ретроавтомобілів Leopolis Grand Prix необхідно буде здійснювати об’їзд вул. Стрийської і вул. Вітовського.

У Львові у межах фестивалю Leopolis Grand Prix у неділю, 3 червня, відбуватимуться перегони ретроавтомобілів за маршрутом вул. Вітовського — пл. Ів. Франка — вул. Стрийська — вул. Героїв Майдану — вул. Вітовського. На час перегонів, до 17:00 власникам приватного транспорту необхідно буде здійснювати об’їзд вул. Стрийської і вул. Вітовського.

Громадський транспорт, який курсує вулицями, де відбуватимуться перегони, буде рухатися за зміненими маршрутами, повідомило управління транспорту Львівської міськради. Зокрема, маршрути № 3А, 8, 44 здійснюватимуть об’їзд по вул. Шота Руставелі — вул. Волоська — вул. І. Франка — вул. Чмоли, з подальшим виїздом на маршрут.

Маршрути № 24, 43 здійснюватимуть об’їзд по вул. Шота Руставелі — вул. І. Франка — вул. Князя Романа — пр. Свободи — вул. Дорошенка.

Маршрут № 45 курсуватиме по просп. Свободи — вул. Дорошенка — вул. Вербицького — вул. Сахарова.

Також відбудуться зміни у русі трамваїв № 1, 3, 8, 9 та тролейбуса № 5, повідомив речник ЛКП «Львівелектротранс» Іван Бондар.

Трамвай № 1 курсуватиме за напрямком «Залізничний вокзал — «Погулянка», та у зворотному напрямку. Трамвай № 3 — на час перегонів не курсуватиме. Трамвай № 8 курсуватиме за напрямком — «Академія Мистецтв — вул. Вернадського», та у зворотному напрямку. Трамвай № 9 курсуватиме за напрямком — «Залізничний вокзал — «Погулянка», та у зворотному напрямку. Тролейбус № 5 курсуватиме за напрямком «вул. Ш. Руставелі — просп. Червоної Калини», та у зворотному напрямку. Після завершення перегонів електротранспорт курсуватиме за звичним маршрутом.

Схожі новини