Передплата 2024 «Добрий господар»

Жінка врятувала заживо похованого хлопчика. Через 20 років вони зустрілися

  • 19.05.2018, 10:05
  • 1 319

Азіта Міланіан, що живе в Альтадені у Каліфорнії, бігала лісом зі своїми собаками, коли вони помітили щось, що стирчало над землею.

Спочатку Азіта подумала, що це мертва тварина. Але потім, коли почала руками рити землю, побачила дитину і синій рушник, пише Українська правда. Життя з посиланням на LA Times.

Хлопчик, якого згодом назвали Метью, був похований у неглибокій могилі, покритий землею і ледве дихав. Це сталося 20 років тому у 1998 році.

Азіта намагалася додзвонитися у службу порятунку, однак безуспішно. Тоді жінка зловила проїжджаючий автомобіль і розповіла водію про ситуацію. Він поїхав до поліцейського відділку, а Азіта залишилася з немовлям, заспокоюючи його. «Він схопив моє зап'ястя і перестав плакати — розповідає Азіта. … З його живота все ще висіла пуповина».

Неймовірним чином хлопчик вижив і його всиновили. З тих пір Азіта ніколи не бачила його знову.

Минуло 20 років. Усі ці роки жінка зверталася до дитячих служб, але їй відповідали, що хлопчика всиновили і побачити його немає можливості.

Втім, нещодавно хрещена Метью спитала його, чи знає він про те, як був врятований. «Я відповів, що ні. І вона розповіла мені цю історію», — розповідає Метью. Так Метью Уітакер дізнався про своє «друге життя». Після цього він вирішив знайти Азіту. І їх зустріч врешті сталася.

«Я весь цей час сподівалася, що він знайде мене так само, як ми знайшли один одного того дня», — ділиться жінка з LA Times.

«Я чекала на тебе всі 20 років. Ти саме такий, яким я тебе уявляла!» — зізналася Азіта Метью при зустрічі. Надалі вони планують продовжувати спілкуватися один з одним.

Схожі новини