Передплата 2024 ВЗ

Обстріл Троїцького кваліфікували як теракт

  • 18.05.2018, 15:13
  • 632

Обстріл бойовиками селища Троїцьке Луганської області та селища Курдюмівки Донецької області кваліфікували як теракт.

Про це повідомив департамент комунікації Національної поліції України.

Під вогонь бойовиків потрапили селище Курдюмівка Торецького району Донеччини та селище Троїцьке Попаснянського району Луганщини. На Луганщині загинув 39-річний чоловік та його 13-річний син. На місцях у рамках операції Об'єднаних сил працюють поліцейські.

Сьогодні о 00.30 бойовики обстріляли приватний сектор селища Троїцьке Попаснянського району Луганщини. Один зі снарядів влучив у приватний будинок по вулиці Кузнєчна, де мешкала родина — батько, матір та двоє синів.

Внаслідок обстрілу загинули 13-річний хлопчик та його 39-річний батько. 36-річна матір та 18-річний син госпіталізовані до лікарні з мінно-вибуховими травмами та тяжкими осколковими пораненнями.

Також на Донеччині під обстріл потрапило селище Курдюмівка. Під вогнем терористів опинилися дві вулиці — Трудова та Макарова. Уламками посічено 7 будинків та 30 могил на місцевому цвинтарі. У будинках уламками пошкоджено дахи, стіни та вікна. Жертв серед населення немає.

Наразі на місцях обстрілів працюють слідчо-оперативні групи та вибухотехніки. Поліцейські оглядають місця події, документують наслідки нічного обстрілу та надають допомогу населенню.

За фактом відкрито кримінальне провадження за ст. 258 Кримінального кодексу України (Теракт).

Схожі новини