Передплата 2024 «Добрий господар»

В Аргентині видали путівник для журналістів, які поїдуть на мундіаль до Росії

Серед порад — інструкції, як… спокусити росіянок

14 червня у Росії розпочнеться Чемпіонат світу з футболу. Попри те, що багато країн вирішило обмежити свою участь у мундіалі через агресивну політику російського керівництва, до Москви поїде багато представників ЗМІ. У зв'язку з цим Аргентинська федерація футболу (EFA) видала путівник для своїх журналістів. Серед порад є доволі екзотичні. Наприклад, як поводитися з росіянками, аби «мати шанси з російською жінкою», іншими словами, як спокусити місцевих жінок.

Бі-Бі-Сі інформує, що федерація в інструкції рекомендує журналістам «виглядати чистими, добре пахнути і гарно одягатися», щоб вразити російських «дівчат». У розділі запропоновано трактувати місцевих жінок як «щось вартісне».

Такі «золоті поради» — це лише вступ до пікантнішої інструкції.

Аргентинським журналістам порадили не ставити «дурних питань про секс». «Бо росіянки прекрасні, багато чоловіків просто хочуть з ними переспати. Може, вони теж цього хочуть, але вони також є людьми, і хочуть відчувати себе важливими та унікальними», — читаємо далі.

Представникам ЗМІ було рекомендовано «проводити бесіди з жінками», оскільки російські жінки дуже самовпевнені. «Пам'ятайте, що багато росіянок нічого не знають про ваші країни, а ви є новими та іншими, і в тому ваша перевага над росіянами», — пояснюють у довіднику.

«Порадник» спричинив обурення в соціальних мережах. EFA вже вилучила такі розділи і перепросилася. У Федерації заявили, що провели внутрішнє розслідування і воно засвідчило, що контроверсійний матеріал був «опублікований помилково».

Схожі новини