Передплата 2024 «Добрий господар»

«Кожен вихід на сцену — маленька смерть»: Яремчук пояснила завершення кар’єри

  • 16.05.2018, 10:58
  • 1 192

Останні півтора року українська співачка Марія Яремчук, представниця України на «Євробаченні-2014», відчуває страшний дискомфорт при виході на сцену.

Артистка зізналася, що стала панічно боятися того, чим хотіла займатися все своє життя, кожен вихід до публіки перетворився на маленьку смерть.

Безсилими, як зазначила знаменитість в інтерв'ю каналу Zik, виявилися і психоаналітики. Зважаючи на ситуацію, Яремчук вирішила покинути сцену. У всякому разі, на найближчий час.

«Дуже довгий шлях, довжиною в півтора року внутрішнього дискомфорту, коли я зверталася до допомоги різних психоаналітиків і ніхто мені не міг нічого сказати. У мене починалися панічні атаки, я не соромлюся про це говорити, мені втрачати нічого. Це взагалі незрозуміло, адже я завжди рвалася туди. Це моя „святая святих“, яка приносила радість і сенс життя. І тут, в один момент, я відчула, що не можу вийти», — розповіла артистка.

«Для мене кожен вихід на сцену — це як маленька смерть, як Голгофа! Німіє тіло, хочеться бігти, — продовжила Яремчук. — Твоя команда просто випирає тебе на сцену, і ти йдеш, бо як потім дивитися людям в очі».

Співачка наголосила, що неодмінно знайде способи повернутися до співу, але зараз бере тайм-аут і, перш за все, розпрощається з Марією Яремчук.

«Я закриваю проект Марії Яремчук свідомо. Розуміючи тепер саму себе, я не бачу сенсу співати ту музику, яку співала, носити те ім'я, яке я носила і той багаж також. Це не емоція. Це свідоме рішення», — додала вона.

Схожі новини