Передплата 2024 «Добра кухня»

СШ № 65 шукає вчителя з плавання

Басейн відремонтували, але… не відкрили. Комісія виявила недоліки. У мерії обіцяють, невдовзі спортивна споруда запрацює.

Іще кілька місяців тому в СШ № 65 відремонтували басейн. Але споруду й досі не відкрили. Поруч з басейном є спортивний зал, який стоїть зачинений. Знайома вчителька розповіла, через перевантаженість великого спортзалу діти змушені займатися фізкультурою в … актовому залі. Міський голова Львова Андрій Садовий мав урочисто відкрити відремонтований басейн, але до школи не доїхав. Хоча його там чекали кілька днів поспіль…

Про ситуацію, яка склалася довкола довгоочікуваного басейну, я розпитала у начальника міського управління освіти Зоряни Довганик.

«Басейн відремонтували, але оскільки працівники інженерної групи виявили низку недоліків, їх потрібно було усунути, — каже Зоряна Довганик. — Увесь той час підрядники усували ці недоліки. Минулого тижня провели пусконалагоджувальні роботи. Думаю, вже цього тижня будуть напускати воду у басейн. Ця школа шукає вчителя з плавання».

Масштабні роботи тривають і на шкільному стадіоні. «Проект передбачає також облаштування стадіону біля 65-ї школи і прилеглої до навчального закладу території, — каже пані Довганик. — На ній поклали бруківку ще минулого році. Три тижні тому приступили до виконання робіт на спортивному майданчику, там будуть сучасні спортивні доріжки і футбольне поле. Цією інфраструктурою зможуть користуватися не тільки учні, а й громада Левандівки».

За словами чиновниці, загальний кошторис ремонту стадіону та прилеглої території — 8, 1 млн. грн., басейну — 3,7 млн. грн. «На стадіоні роботи плануємо виконати до кінця року, — каже пані Зоряна. — До вересня місяця майстри не встигнуть, це великий об'єм робіт».

Схожі новини