Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Мер Золочева оголосив безстрокове голодування на площі у центрі міста

  • 14.05.2018, 14:59
  • 988

Ігор Гриньків закликав мешканців міста брати молотки і «стукати в мури» незаконного самобуду.

У понеділок, 14 травня, міський голова Золочева Ігор Гриньків оголосив, що розпочинає безстрокове голодування на знак протесту протии самобуду в центрі міста на площі Вічевій. Про своє рішення мер Золочева повідомив у відеозверненні на сторінці у Facebook.

«Я оголошую безстрокове голодування на знак протесту проти бездіяльності департаменту державної будівельно-аріхтектурної інспекції і бездіяльності відділу поліції. Я також прийняв рішення перенести свій робочий кабінет на бульвар Сковороди. Я перебуватиму тут зранку до вечора і пильнуватиму, аби правопорушники не продовжували тут самочинного будівництва», — заявив Ігор Гриньків.

Мер Золочева також закликав мешканців міста підтримати його своєю присутністю:"Я хочу попросити тих, хто небайдужий, приходити сюди, брати молотки і стукати в мури самобуду. Щоби достукатись до совісті тих, хто чинить спробу захоплення нашої площі Вічевої. Нехай цей стук почують у департаменті державної будівельної інспекції в Львові, де півтора року не можуть знайти тих, хто чинить цей самобуд".

Схожі новини