Передплата 2024 «Добрий господар»

На місці пошуку українських рибалок в Азовському морі знайшли тіло чоловіка

  • 12.05.2018, 17:51
  • 637

10 травня у морі зникли кілька рибалок, одного із них, згідно із попередніми даними, затримала ФСБ РФ.

Під час пошуку українських рибалок, які зникли 10 травня в акваторії Азовського моря, у воді виявили тіло чоловіка, повідомило 12 травня управління Держслужби України з надзвичайних ситуацій у Запорізькій області.

«За зовнішніми ознаками, чоловік (тіло якого виявили у воді) одягнений у рибальське спорядження. Тіло тривалий час перебувало у воді, особу загиблого поки не встановлено. Тіло чоловіка передали для проведення судмедекспертизи», — йдеться в повідомленні.

Як писав ZAXID.NET, 10 травня в Азовському морі зникли двоє українських рибалок. За даними українських рятувальників, вони могли бути затримані російськими прикордонниками.

11 травня, як повідомили у ДСНС, пошуки рибалок були припинені, оскільки «надійшов дзвінок від дружини одного зі зниклих рибалок, яка повідомила, що отримала дзвінок від прикордонної служби Росії про затримання її чоловіка та його товариша, і що вони перебувають в місті Єйськ Краснодарського краю Росії».

У МЗС України повідомили, що український консул «перевіряє інформацію про затримання російськими прикордонниками двох громадян України, які вийшли на катері в Азовське море і не повернулися, та про їхнє можливий перебування на території РФ.

Публічних коментарів від російської влади з цього приводу наразі немає.

Схожі новини