Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

«Євробачення-2018»: стало відомо, як журі Росії оцінили MELOVIN’а

  • 12.05.2018, 13:19
  • 1 101

Як саме голосували члени журі з Росії, до сих пір невідомо, при цьому журналістам вдалося дізнатися, як російські експерти «Євробачення-2018» оцінили конкурсанта з України.

Як повідомив Telegram-паблік Super, пославшись на «поінформовані джерела», номеру MELOVIN'а в другому півфіналі журі РФ присудили 6 балів з 12-ти.

Згідно з інформацією, до складу російського журі увійшли продюсер Яна Рудковська, хореограф Сергій Мандрик, композитор Володимир Матецкий, радіоведучий Олексій Мануйлов і переможниця шоу «Голос» Олександра Воробйова.
Кожне національне журі складається з п'яти професіоналів в області музики, які оцінюють конкурсні пісні, їх оригінальність, вокальні здібності артистів і їхні виступи на сцені. Всього членів журі у 2018 році — 215 осіб з 43 країн-учасниць.

Від України цього року в якості журі виступили співачки Христина Соловій і ALLOISE (Алла Московка), музичний продюсер і кліпмейкер Віталій Клімов («ТабулаРаса», «Океан Ельзи», Альона Вінницька), радіоведучий Денис Жупник і саунд-продюсер Артур Данієлян.

Схожі новини