Передплата 2024 ВЗ

Військові склади у Балаклії гасять танками

  • 03.05.2018, 15:28
  • 748

На території колишнього військового сховища у Балаклії Харківської області сьогодні внаслідок загорання сухої трави розпочалася пожежа, тривають заходи з її локалізації.

Про це повідомили у прес-службі Генштабу ЗСУ, передає УНН.

«Сьогодні, 3 травня, о 13:35, внаслідок загорання сухої трави на колишній технічній території 65 арсеналу, що у Балаклії на Харківщині, де тривали роботи з очищення і розмінування залишків снарядів, які не розірвалися внаслідок минулорічної надзвичайної події, розпочалась пожежа», — повідомили у Генштабі.

У відомстві повідомили, щодо локалізації пожежі «залучено два пожежні танки та інженерна машина розгородження».

«Особовий склад, який залучався до робіт з розмінування у складі — евакуйовано. Військовослужбовцями, спільно з ДСНС вживаються всі заходи для убезпечення місцевих мешканців», — додали у Генштабі.

Нагадаємо, раніше очевидці повідомили про можливу пожежу на території військових складів у Балаклії.

Це вже не перша пожежа на складах у Балаклії. У ніч на 23 березня на території військового складу Міністерства оборони у місті Балаклія Харківської області виникла пожежа з подальшою детонацією боєприпасів.

Внаслідок надзвичайної ситуації в Балаклії було зруйновано та пошкоджено 392 об’єкти. У багатоквартирному житловому секторі пошкоджено 117 будинків. У приватному секторі найбільш пошкоджено 228 будинків. Пошкоджено 14 об’єктів соціальної сфери.

Схожі новини