Передплата 2024 ВЗ

На Львівщині невідомі обстріляли з автомобіля двох чоловіків

  • 03.05.2018, 12:28
  • 629

Вночі у Жовківському районі відбулася стрілянина. Двох чоловіків поранили.

Поліція затримала трьох львів’ян причетних до вогнепального поранення двох чоловіків. У салоні їх автомобіля було виявлено зброю, повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

До правоохоронців 2 травня близько 23.30 надійшло повідомлення від лікарів швидкої медичної допомоги про те, що у Жовківському районі на дорозі між селами були поранені двоє чоловіків, місцеві мешканці віком 20 та 25 років. У старшого лікарі діагностували «вогнепальне поранення правого плеча», у молодшого — «вогнепальне поранення кисті лівої руки».

«На місці події працювала слідчо-оперативна група, працівники інших служб та керівництво поліції Львівщини. Було встановлено, що у чоловіків стріляли з автомобіля, ймовірно, червоного кольору, після чого зловмисники втекли з місця події», — розповів заступник начальника Головного управління Національної поліції у Львівській області полковник поліції Тарас Сабанюк.

За цим фактом було відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) К К України. Санкція статті передбачає покарання — позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.

«Орієнтування на автомобіль, яким пересувались зловмисники, отримали працівники усіх служб та підрозділів поліції Львівщини і протягом години в одному з сіл Кам’янка-Бузького району поліцейські виявили „Ауді 80“, у салоні якого перебували троє чоловіків, які мали з собою вогнепальну зброю», — зазначив Тарас Сабанюк.

Зловмисників, мешканців Львова віком 30, 31 та 35 років, правоохоронці доставили у Жовківське відділення поліції, вирішується питання про обрання для них міри запобіжного заходу. Виявлену зброю вилучено та скеровано на експертизу. Проводиться досудове розслідування.

Схожі новини