Передплата 2024 «Добра кухня»

Двоє з чотирьох нападників на Мустафу Найєма виявилися росіянами

  • 01.05.2018, 18:34
  • 878

Чоловіка, який безпосередньо побив народного депутата, шукають досі.

Прокуратура Києва оголосила підозри трьом затриманим у справі про побиття народного депутата Мустафи Найєма. При цьому четвертого нападника наразі продовжують шукати, тому підозру йому оголосили заочно.

«Київська місцева прокуратура № 10 оголосила підозри зловмисникам, причетним до хуліганських дій та завдання тілесних ушкоджень народному депутату України Мустафі-Масі Найєму», — йдеться у повідомленні київської прокуратури.

У відомстві уточнили, що трьом затриманим оголосили про підозру за статтею «Хуліганство, вчинене групою осіб» Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання їм запобіжного заходу.

Разом з тим, четвертому чоловікові, який безпосередньо вдарив Найєма в обличчя і втік від правоохоронців, і якого зараз розшукують, додатково оголосили підозру ще й за статтею «Умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження».

Троє з чотирьох учасників конфлікту виявилися чоловіками 1999 та 1996 р. н. Двоє з них мають російське громадянство та перебувають на території України на підставі посвідок про тимчасове проживання, ще один — громадянин України.

Водночас автомобіль «Мерседес Геленваген», на якому їхали зловмисники, вилучили та помістили на штрафмайданчик.

Схожі новини