Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Меланія — жінка з характером. Бріжит Макрон розповіла про «заручницю» Білого дому Меланію Трамп

  • 30.04.2018, 11:59
  • 1 417

Перша леді Франції Бріжит Макрон поділилася враженнями від триденного візиту до Вашингтона, де їй вдалося ближче познайомитися з дружиною президента США Меланією Трамп.

В інтерв'ю французькій щоденній вечірній газеті Le Monde, Макрон назвала першу леді США «заручницею» Білого дому, а також зізналася, що співчуває їй.

«Меланія нічого не може робити. Вона поводиться більш стримано, ніж я і живе в набагато більш обмежених умовах. Вона навіть не може відкрити вікно в Білому домі. Я можу дозволити собі щодня виходити на вулиці Парижа, чого не можна сказати про Меланію», — заявила Макрон.

На її думку, Меланія — чарівна, цікава й інтелігентна жінка з сильним характером, який намагається приховати від усього світу.

«Насправді все зовсім не так, як здається на перший погляд. Вона — жінка з характером, який вона весь час намагається приховати. Вона дуже кумедна і багато сміється, але весь час намагається контролювати свої емоції. Ми багато сміялися, у нас однакове почуття гумору. Меланія — добра, чарівна, розумна і дуже відкрита», — зізналася Макрон.

Про те, що Меланія Трамп відчуває певний дискомфорт в ролі першої леді США заговорили ще на інавгурації президента Дональда Трампа, після якої в мережі з'явилися жартівливі заклики «звільнити Меланію» (#FreeMelania). Макрон переконана, що дружина президента США дійсно знаходиться під постійним тиском:

«Найскладніше для першої леді — весь час контролювати свої слова і бути обережною в своїй поведінці. Це найскладніша частина. Не буває моментів, коли можна повністю розслабитися. Не буває часу, коли ти відчуваєш себе абсолютно спокійною», — додала вона.

Схожі новини