Передплата 2024 «Добрий господар»

Стрілянина у Херсоні: ЗМІ повідомляють про вбивство бізнесмена

  • 25.04.2018, 08:28
  • 587

У Херсоні в Дніпровському районі ввечері в вівторок, 24 квітня, невідомий кілька разів вистрелив у місцевих жителів, один чоловік від отриманих поранень загинув.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

О 19:25 в «Єдиний центр 102» поліції Херсонщини зателефонував житель обласного центру. Чоловік розповів, що 5 хвилин тому невідомий чоловік здійснив кілька пострілів у 49-річного сусіда заявника та його знайомого.

В результаті події один чоловік від отриманих вогнепальних поранень загинув на місці події, другого постраждалого доставили до лікарні. На місце події негайно виїхали екіпажі патрульної поліції та слідчо-оперативна група Дніпровського відділення поліції.

Поліцейські попередньо встановили, що невідомий зловмисник здійснив кілька пострілів з пістолету, після чого зник. За вказівкою т.в.о. начальника поліції Херсонщини Миколи Вербицького був введений в дію поліцейський оперативний план «Сирена».

За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ч.2 ст. 115 Кримінального кодексу України «Умисне вбивство». Проводяться першочергові слідчо-оперативні заходи.

Місцеве видання Міст з посиланням на джерело в поліції повідомляє, що загиблим є відомий в Херсоні бізнесмен Ігор Пащенко, а пораненим — його охоронець.

Схожі новини