Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

На Донбасі бойовики з танків, мінометів і гранатометів гатять по всіх напрямках: поранені двоє військових

  • 21.04.2018, 19:58
  • 675

Від початку доби окупанти здійснили 31 обстріл позицій сил АТО застосовуючи заборонену Мінськими угодами зброю.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.


Зокрема на Донецькому напрямку із 120 мм мінометів й озброєння танків бойовики обстріляли наші опорні пункти в районі Павлополя та Пищевика. Також міномети калібру 120 мм агресор застосував по оборонцях Водяного і Новотроїцького, гранатомети і стрілецьку зброю — в районі Авдіївки, Гнутового, Водяного та Невельського, великокаліберні кулемети — неподалік Пищевика, Новотроїцького, Черненко і Талаківки. К

рім цього, під Павлополем і Талаківкою агресор застосував БМП, стрілецьку зброю — поблизу Красногорівки, Лебединського та Шахти «Бутівка», а по захисниках Павлополя і Новотроїцького — вівся снайперський вогонь.
На Луганському напрямку заборонені 120 мм міномети ворог застосував по українських позиціях поблизу Новоолександрівки, Катеринівки і Зайцевого. З мінометів калібру 82 мм вогонь вівся по оборонцях Новоселівки, Луганського, Новгородського та Зайцевого. Також під вогонь з гранатометів різних систем та стрілецької зброї потрапили наші укріплення в районі Кримського, з гранатометів — неподалік Зайцевого, а великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї — під Новоселівкою.


Внаслідок ворожих обстрілів один український захисник зазнав поранення. Ще один наш воїн — отримав бойове травмування. Постраждалих військовослужбовців доправлено до лікувальних закладів та надано кваліфіковану медичну допомогу.

Схожі новини