Передплата 2024 ВЗ

У Львові п’яний водій влаштував перегони з поліцією

  • 19.04.2018, 14:28
  • 599

«Сьогодні мужчина іменинник» — пасажирка Lexus, виправдовувала водія, який влаштував нічні перегони з поліцією.

Про це повідомляє прес-служба патрульної поліції Львова.

У Львові вночі, екіпаж патрульної поліції 1 батальйону помітив автомобіль Lexus GX470 білого кольору, водій якого проїхав перехрестя Городоцька-Виговського на червоне світло. Інспектори надали вимогу про зупинку, проте керманич продовжив рух та попрямував в сторону вулиці Патона. Там, порушник зупинився на перехресті, після чого до нього підійшли патрульні.

Водій був з очевидними ознаками алкогольного сп’яніння, документів при собі не мав. «Сьогодні мужчина іменинник» — почала виправдовувати пасажирка автомобіля. Вимогу інспектора вимкнути двигун чоловік проігнорував, натомість розпочав рух.

Екіпаж поліції розпочав погоню. Водія неодноразово повідомляли про відповідальність через гучномовець, проте той лише пришвидшував рух. Чоловік виїхав зі Львова та попрямував по автодорозі Львів-Краковець. Патрульні викликали на допомогу екіпаж Яворівської групи швидкого реагування, які виїхали назустріч.

Втікачу створили штучний затор, заблокували рух і він змушений був зупинитися. 56-річного чоловіка доставили до медичного закладу, де патрульні отримали висновок лікаря, що водій перебуває в стані алкогольного сп’яніння. На нього склали протоколи за нетверезу їзду, за невиконання вимог про зупинку та постанову за відсутність документів. Тепер долю чоловіка буде вирішувати суд.

Схожі новини