Передплата 2024 «Добре здоров’я»

На Тернопільщині підліток зґвалтував восьмирічного хлопчика, бо той заважав йому рибалити

  • 19.04.2018, 13:40
  • 730

На Тернопільщині поліція затримала шістнадцятилітнього хлопця. Йому інкримінують насильницьке задоволення статевої пристрасті неприродним способом.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції в Тернопільській області.

Шістнадцятилітній юнак познущався з восьмирічного хлопчика. Нещастя трапилося 18 квітня. На лінію «102» надійшло повідомлення від двадцятирічного юнака. Він повідомив, що його малолітнього брата ймовірно зґвалтували.

За словами Петра Тиховича, керівника ювенальної превенції ГУНП в Тернопільській області, на місце злочину виїжджала слідчо-оперативна група. Правоохоронці вийшли на слід підозрюваного. Ним виявився шістнадцятилітній хлопець — житель сусіднього села. Він у скоєному зізнався. Розповів, що на ставу ловив рибу, коли підійшов хлопчик та почав заважати йому, кидаючи у воду камінці. На зауваження та прохання не робити цього, не реагував. Тому підліток спіймав його, змусив роздягнутися та вступив з ним у статеві зносини неприроднім шляхом.

Після цього дитина втекла, а дома пожалілася старшому братові на кровотечу. Останній викликав поліцію, а дитину госпіталізували до лікарні.

Підозрюваного затримали відповідно до статті 208 КПК і помістили в ізолятор тимчасового тримання. Подія внесена в ЄРДР за статтею 153 частина 3 ККУ. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від десяти до п'ятнадцяти років. Триває слідство.

Схожі новини