Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Названа найкрасивіша жінка світу за версією журналу People

  • 18.04.2018, 18:19
  • 883

Щорічно популярний американський журнал People випускає спецномер «Найкрасивіші».

У 2018 році найкрасивішою жінкою у світі стала 38-річна співачка Пінк.

Разом зі своїми дітьми — шестирічною донькою Віллоу Сейдж та однорічним сином Джеймсоном Муном — Пінк прикрасила обкладинку видання і дала невелике інтерв'ю.

Однією зі своїх найкращих якостей Пінк вважає відмінне почуття гумору. Також співачка зазначає, що те, що люди стали оцінювати інших людей за те, ким вони є, а не як вони виглядають зовні — це прекрасно. «Мені подобається, що наше сприйняття краси перевернулося догори дриґом», — говорить Пінк, — «Красивим можна бути і зовні, і внутрішньо, з різними відтінками та розмірами. Краса — вона в тому, якою ви її бачите для себе».

У рамках інтерв'ю Пінк розповіла про те, що значить бути батьками:

«Проблема виховання дітей полягає в тому, що ви ніколи не можете передбачити, чи спрацює те, що ви робите, чи ні. Часом мене повністю збентежує ситуація, коли в моїй голові вирішення проблеми виглядає ідеально, але донька дивиться на мене з подивом».

Незважаючи на те, що Пінк вважає власне дитинство щасливим, вона, все ж, зізнається, що її батьки постійно працювали, а час вона проводила переважно з братом.

Ставши матір'ю, Пінк намагається встановити іншу модель спілкування батьків з дітьми — бути більш прив'язаними одне до одного. Співачка вважає, що найголовніше — це щоб ваші діти знали, що можуть на вас розраховувати, що ви завжди будеш там, де це необхідно.

Схожі новини

Читайте також

12.03.2024

Віталій Портников: «Мені цікаво спілкуватися з тими, хто розвивається інакше, ніж я»

Це друга частина розмови з відомим журналістом, публіцистом, пись­менником Віталієм Портниковим на Ютюб-каналі головного редактора «Високого Замку» Наталії Балюк «Ба­лючі теми». Перша частина, присвя­чена другій річниці великої війни, була надрукована в одному з попередніх тижневиків. Ця частина присвячена самому Віталію. Розмова вийшла легка і невимушена…