Передплата 2024 «Добра кухня»

Мер Львова поселить у себе вдома двох паломників регіональної зустрічі Тезе

  • 15.04.2018, 17:39
  • 622

З 27 квітня до 1 травня 2018 року у Львові відбуватиметься регіональна зустріч молодих християн Тезе.

Міський голова Львова Андрій Садовий поселить у своєму домі двох паломників. Він також закликав львів’ян поселити у себе гостей міста, повідомили в прес-службі Львівської міськради.

Зустріч молодих християн «Паломництво довіри на землі», яку організує спільнота Тезе (Франція), збере у Львові молодь різних християнських конфесій з усієї Європи. Усіх охочих запрошують до участі — безпосередньо долучитись до молитовних зустрічей, а також бути волонтерами — прийняти у себе паломників з інших країн та міст.

«З 27 квітня по 1 травня у Львові буде тривати велика молитва. Тисячі людей приїжджають до Львова молитися, і їх всіх треба десь поселити. Дуже багато людей вже взяли собі гостей з різних країн світу. Це, до дечі, добра нагода трошки мову підівчити: хтось бере англомовних, хтось — франкомовних, хтось — польськомовних. Наша родина, до речі, теж двох гостей бере. Тому закликаю усіх долучатися, щоби Львів і надалі був такою молитовною столицею світу. Бажаю усім успіхів і процвітання», — сказав Андрій Садовий.

Для того, аби поселити паломника у своїй оселі, потрібно зовсім небагато. Тим паче, що варто лише забезпечити ночівлю — упродовж дня іноземних гостей вдома не буде. Організатори зустрічі не наполягають на тому, щоб учасникам зібрання Тезе надали канапи — варто, щоб у квартирі було бодай кілька квадратних метрів, де могли б розміститися люди. Всі вони матимуть із собою каремати та необхідні для ночівлі речі.

Також не обов’язково знати англійську, адже чимало паломників із сусідніх країн, а отже на побутовому рівні порозумітися вдасться неодмінно. Харчування учасників організатори зустрічі беруть на себе. Варто лише пригостити гостей вранці булочкою з чаєм та спільним обідом у неділю.

«Якщо Ви зрозуміли, що готові зробити справу милосердя і прихистити подорожнього у своїй оселі, а також організувати собі незабутній час із багатогранною та цікавою молоддю із інших країн, зголошуйтеся! Для цього варто зателефонувати за номером: 731 397 192, або написати: [email protected], або зайти до офісу, який розташований в організації „Українська молодь Христові“ на вулиці Пекарській, 13», — додають у БО «Фундація Духовного Відродження».

Схожі новини