Передплата 2024 «Добрий господар»

На Прикарпатті водій напідпитку збив двох поліцейських і втік

  • 12.04.2018, 15:39
  • 577

Поблизу Івано-Франківська водій, який порушив правила дорожнього руху, збив двох поліцейських та розбив їхню машину.

Правоохоронці стріляли, але порушникові вдалося втекти, повідомила прес-служба поліції.

Зазначається, що інцидент стався ввечері 11 квітня. Водій автомобіля марки Opel Vectra з державними номерними знаками польської реєстрації керував машиною в стані алкогольного сп’яніння. Автомобіль з порушником виявили у селі Старий Лисець Тисменицького району. Аби його зупинити, працівники поліції подали звуковий сигнал та увімкнули червоні блимавки. Однак, водій автомобіля ці та інші вимоги правоохоронців проігнорував.

Згодом працівникам поліції все ж таки вдалося зупинити порушника. Коли до нього підійшов один з інспекторів та попросив вимкнути двигун і заглушити мотор, той розпочав рух автомобілем заднім ходом, намагаючись утекти з місця події. Порушник наїхав на двох правоохоронців та «допустив зіткнення із службовим автомобілем, спричинивши механічні пошкодження у вигляді вм’ятин та подряпин».

Один з поліціянтів намагався пострілами зупинити злочинця, однак тому вдалося втекти. Його автомобіль згодом знайшли покинутим в лісі.

У поліції зазначили, що особу порушника встановлено, його розшукують.

Відомості за цим фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Дії зловмисника кваліфіковано за ознаками вчинення кримінального правопорушення передбаченого ч.2. ст. 342 (опір працівникові правоохоронного органу) Кримінального кодексу України.

Схожі новини