Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Доньку Скрипаля перевезли до лікарні на військовій базі

  • 11.04.2018, 11:27
  • 699

Британська влада перемістила доньку екс-шпигуна Сергія Скрипаля Юлію із госпіталя в Солсбері у лікарню на території військової бази.

Про це повідомляє Європейська правда з посиланням на видання The Sun з посиланням на джерело.

«Вона перебуває на військовій базі задля її захисту та спостереженням за станом здоров'я», — повідомив співбесідник видання.

Газета зазначає, що у понеділок, коли її виписали з лікарні в Солсбері, Юлія Скрипаль була під озброєною охороною, щоб запобігти ще одній спробі вбивства.

Тим часом посольство Росії в Лондоні звинуватило британський уряд у «викраденні» російських громадян. Дипломати повідомили в соціальних мережах: «Таємне переселення пані та пана Скрипалів, позбавлених контакту зі своєю сім'єю, буде розглядатися як викрадення».

Юлію Скрипаль разом з батьком знайшли непритомними у британському містечку Солсбері 4 березня. Британія стверджує, що вони були отруєні нервово-паралітичною речовиною «Новічок», виготовленою в Росії.

Майже місяць Скрипалі перебували у критичному стані в госпіталі. Здоров’я Юлії покращилось швидше, незабаром з критичного стану вийшов Сергій Скрипаль.