Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

У Києві п’яна компанія стріляла по вікнах житлових будинків

  • 08.04.2018, 16:10
  • 782

У Києві поліція затримала трьох осіб, підозрюваних у стрілянині по вікнах житлових будинків.

Про це повідомляє прес-служба патрульної поліції України.

За повідомленням, 7 квітня близько півдня до поліції звернулись мешканці одразу двох багатоповерхівок на вулиці Василя Липківського та повідомили поліції, що по їхніх квартирах стріляють.

Кілька екіпажів патрульних оперативно прибули за вказаною адресою. Частина з них оточили місце події по периметру, а інші інспектори оглянули помешкання потерпілих.

Вікно однієї квартир мало характерні пошкодження, ймовірно, від пострілу. В іншій квартирі предмет, схожий на кулю до набою, застряг у стіні балкону.

На місце події охоронці порядку викликали слідчо-оперативну групу й тим часом взялися відпрацьовувати прилеглу територію.

Патрульні поліцейські з’ясували, що ймовірні зловмисники можуть перебувати в одній з квартир будинку на вулиці Кудряшова, і, найімовірніше, саме звідти влаштували стрілянину.

Особи, які перебували у вказаній квартирі не йшли на контакт з поліцейським. Утім, після тривалих перемовин, все ж відчинили двері. Патрульні спільно з працівниками Солом’янського управління поліції затримали ймовірних зловмисників — двох чоловіків та жінку. Усі затримані мали явні ознаки алкогольного сп’яніння.

У помешканні ймовірних стрільців, за допомогою кінологів зі службовими собаками, було виявлено предмет, схожий на пістолет. З нього, ймовірно, і здійснювали постріли.

Наразі з затриманими працюють слідчі. Усі обставини події з’ясовуються.

Схожі новини