Передплата 2024 «Добре здоров’я»

В окупованій Макіївці проросійські бойовики закатували до смерті 18-річного юнака

  • 30.03.2018, 20:30
  • 970

В окупованій Макіївці Донецької області проросійські бойовики закатували до смерті 18-річного Влада Гіневича.

Як повідомляють друзі, хлопця доставили до відділу «поліції ДНР», а через кілька годин заявили його матері, що він помер.

Про це у своєму блозі написав журналіст Денис Казанський, передає 24 канал.

«Вчора Влада забрали в «міліцію». Забрали разом з мамою, відвезли на Бутовський поворот, біля паспортного столу. Його завели, а її залишили на вулиці. З її вуст вам доношу — вона чекала його годин 5−6, і він їй написав: «Мамо, принеси поїсти». Вона стукала, але її не впускали. Потім приїжджає «швидка»… Вона каже, що зрозуміла, що щось тут не гаразд. Потім через деякий час виходять і питають: «Ви Гіневіч? «І сказали: «Ваш син помер…», — написали в соцмережі друзі загиблого хлопця.

Друзі Гіневича не вірять, що хлопець помер сам, і стверджують, що в «поліції» його били кийком по голові. Крім того, дівчина Влада заявила, що була на його похороні та бачила на тілі сліди тортур і побоїв. У «поліції» хлопця душили пакетом, били по голові.

«Після того, як з подачі друзів і родичів скандальна історія пішла гуляти по соцмережах, в „МВС ДНР“ випустили заяву щодо того, що трапилося. Хлопця нібито запросили на бесіду щодо прогулів у ПТУ. Там, за словами поліцаїв, він зізнався, що вживає наркотики. А потім взяв і сам помер прямо у відділі», — написав Казанський.

Журналіст наголосив, що все це звучить, як божевілля. «Звичайно, тільки останній дегенерат може повірити, що здоровий 18-річний хлопець, викликаний за прогули в поліцію, сам раптово помер там від набряку головного мозку», — резюмував Казанський.


Схожі новини