Передплата 2024 «Добра кухня»

В університеті США стали навчати щастю

  • 30.03.2018, 16:23
  • 901

Новий навчальний курс в Єлі б’є всі рекорди відвідуваності.

У Єльському університеті ввели незвичайний курс навчання для студентів. Він б'є всі рекорди за кількістю відвідувань.

Молодим людям розповідають, що щастя не в грошах і не в накопиченні майна, а в простих речах. Кажуть там також і про важливість живого спілкування. І вчать, як бути менш залежним від соціальних мереж, повідомляє «Сегодня».

Якщо ви дійсно хочете бути щасливими, постійно живіть в собі почуття вдячності, проводьте більше часу з рідними та друзями, добре висипайтеся, медитуйте і якомога менше часу просиджуйте в соцмережах.

Почуття щастя впливає й на довголіття, довели американські вчені з Північно-Західного університету дослідили звички людей віком від 80 до 100 років. Головною причиною їхнього довголіття назвали оптимістичний погляд на життя.

«Саме позитивний погляд на світ найкраще захищає від старості і вікових змін», — сказала провідний автор проекту професор Емілі Рогальськи, пише newsyou.info.

Також на тривалість життя впливає активне спілкування з іншими людьми і заняття улюбленою справою. Довгожителі навіть у похилому віці мають хобі, зустрічаються з друзями, часто ходять на прогулянки в громадські місця. Такі заняття дозволяють не відчувати старість.

Їхня фізична діяльність не надмірна, не шкідлива для суглобів і поєднується з відпочинком. Також схильні до довголіття люди відрізнялися помірністю в їжі.

Схожі новини