Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

У центрі Львова презентували «Зміни в Укрпошті»: 50 нових автомобілів обслуговуватимуть місто та його околиці

  • 30.03.2018, 16:11
  • 627

Сьогодні, 30 березня, на площі Ринок Львівська регіональна філія ПАТ «Укрпошта» провела відкриту презентацію «Зміни в Укрпошті». Під час презентації Укрпошта розгорнула на центральній площі міста виставку нового автотранспорту.

Про повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Львів’яни могли побачити нові брендовані автомобілі Укрпошти, які вже курсують вулицями міста, доставляючи пошту та здійснюючи кур’єрську доставку.

«Ми дуже раді, адже ми у Львові запускаємо оновлену кур’єрську доставку, зокрема закупили 50 нових автівок. Окрім цього, буде програма оновлення інфраструктури наших відділень. Львів — це один із центрів, від якого залежить діяльність Укрпошти, оскільки сюди приходить пошта з Європи і навпаки. Ми дуже розраховуємо, що збільшимо експортні і імпортні потоки.

Також ми плануємо збудувати перший автоматизований сортувальний комплекс саме на Львівщині, тому що Львів — це центр сполучення України і Європи", — зазначив в.о. генерального директора Укрпошти Ігор Смілянський.

Окрім авто, компанія презентувала для широкого загалу нові послуги, серед яких — послуга SmartBox, унікальна на українському ринку доставки.

Під час заходу Ігор Смілянський розповів про розпочатий Укрпоштою проект масштабної комп’ютеризації відділень зв’язку, який передбачає комп’ютеризацію усіх ВПЗ у населених пунктах з кількістю мешканців понад 2 тис. Лише протягом квітня-травня Укрпошта планує під’єднати до мережі більше 500 відділень. На Львівщині у рамках проекту планується комп’ютеризувати майже 200 ВПЗ.

Схожі новини