Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Стрілянина у Харкові: біля ресторану з автомату розстріляли людей, є загиблі

  • 30.03.2018, 11:40
  • 675

Вчора вночі, у Харкові біля ресторану невідомі обстріляли групу осіб з автоматичної зброї, внаслідок чого загинув один чоловік, ще один отримав поранення.

Про це йдеться у повідомленні ГУ Н П України в Харківській області.

Близько 23.00 до чергової частини Слобідського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що на перехресті вулиці Ньютона та проспекту Льва Ландау чутно звуки пострілів.

На місце події виїхали працівники слідчо-оперативної групи та експерт-криміналіст.

Попередньою перевіркою встановлено, що 29 березня 2018 року в одному з ресторанів відпочивала група людей у кількості приблизно 10 осіб. Коли вони вийшли з розважального закладу, до компанії несподівано підійшло кілька невідомих, які відкрили стрільбу зі зброї.

В результаті події двох чоловіків 32 та 38 років із вогнепальними пораненнями було доставлено до Харківської міської клінічної лікарні швидкої та невідкладної медичної допомоги. Медики констатували смерть одного з потерпілих.

Також кулями пошкоджено автомобіль «Тойота». Нападники з місця події втекли, кинувши зброю. По місту було терміново введено поліцейську операцію «Сирена».

Факт події внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за п.п. 1, 11, 12 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 15 років або довічне ув'язнення.

Зараз працівники поліції вживають комплекс невідкладних заходів щодо встановлення усіх обставин події та осіб, причетних до неї.

Схожі новини