Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Доба на фронті: 57 обстрілів українських позиції, троє бійців поранено

  • 30.03.2018, 08:27
  • 592

Минулої доби бойовики російсько-окупаційних військ здійснили 57 обстрілів позицій українських захисників.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.
Зокрема на Донецькому напрямку з 82 мм мінометів, гранатометів, великокаліберних кулеметів та озброєння БМП бойовики обстріляли наші укріплення в районі Павлополя. Міномети калібру 82 мм окупанти застосували по захисниках Широкиного, а гранатомети різних типів і стрілецьку зброю — поблизу Авдіївки, Водяного, Гнутового, Пісків, Опитного, Новотроїцького, Лебединського та Піщевика.

Також під вогонь з великокаліберних кулеметів потрапили оборонці Талаківки, Кам’янки, Мар’їнки і Верхньоторецького, а з БМП — Гнутового, Талаківки і Піщевика.

Крім цього, стрілецьку зброю окупанти застосували по наших позиціях біля Широкиного, Шахти Бутівка та Павлополя, а протитанкову керовану ракету — в районі Новотроїцького.

На Луганському напрямку з гранатометів та стрілецької зброї противник обстрілював наші укріплення поблизу Артемового, а з великокаліберних кулеметів — неподалік населеного пункту Луганське.

Унаслідок ворожого вогню два українські захисники отримали поранення. Ще один наш воїн — отримав бойове травмування. Постраждалих військовослужбовців оперативно доставлено до лікувальних закладів та надано необхідну медичну допомогу.

Схожі новини